info@bogaztekneturu.com +90 212 277 63 03 / +90 532 763 64 65
Anasayfa Kurumsal
Hakkımızda Yorumlar Önemli Bilgiler Referanslar İnsan Kaynakları Site Haritası Blog
Tekneler
Kiralık Motoryatlar Kiralık Lüks Yatlar Kiralık Vip Yatlar Kiralık Mega Yatlar Kiralık Tur Tekneleri Kiralık Davet Tekneleri Kiralık Davet Gemileri Kiralık Mavi Tur Tekneleri Mavi Tur Yat Kiralama Satılık Tekneler Yatlar
Fiyatlar
Yat Kiralama Fiyatları Tekne Kiralama Fiyatları Boğaz Turu Fiyatları
Organizasyonlar Tekne Organizasyonları
Boğaz Tekne Turu Yatta Evlenme Teklifi Yemekli Boğaz Turu Teknede Doğum Günü Teknede Şirket Yemeği Yatta Mezuniyet Kutlaması Teknede Yüzme Turu Adalar Tekne Turu Teknede Kahvaltı Teknede İftar Teknede Yılbaşı
Düğün Organizasyonları
Teknede Düğün Teknede Davet Teknede Nişan Teknede Nikah Teknede Kına Teknede Sünnet Düğünü Teknede İslami Düğün Organizasyon Görselleri
Ekstra Organizasyonlar
Yatta Bekarlığa Veda Partisi Yatta Evlilik Yıldönümü Kutlaması Teknede Fasıl Teknede Parti Teknede Etkinlik Teknede Sevgililer Günü Teknede Anneler Günü Teknede Kadınlar Matinesi Teknede Nevruz Kutlaması Teknede Kadınlar Günü Teknede Balık Avlama Teknede Cumhuriyet Bayramı Kutlaması İstanbul Yılbaşı Mekanları
Hizmetler
Yat Menüleri Tekne Menüleri Standart Menüler VIP Menüler Transfer Ekstra Hizmetler
Görseller İletişim

Blog

Mavi tur gulet yat kiralama konukları
Egede Mavi Tur Gulet Yat Kiralama

Ege de mavi tur eşliğinde hayalinizdeki tatili yaşamanız için gulet yat kiralama hizmetimiz başlamıştır. Yaz ve kış sezonu boyunca butçenize uygun yatlar ile mutlu zamanlar geçirebilirsiniz.

Pandemi kuralları
Pandemi kurallarına tam uyum gösteriyoruz

Firma olarak teknelerde pandemi kurallarına tam olarak uyum gösteriyoruz. Yat ve teknelerin temizliği hijyen kurallarına uygun olarak her gün sağlanmaktadır. İnsan sağlığı bizim için son derece önem taşıyor.

Turizm Derneği Logosu
İstanbul Deniz Turizmi Derneği

İstanbul Deniz Turizmi Araçları ve Yat işletmecileri derneği açıldı

Boğaz turu organizasyonlarının kurumsal olarak yapılması için karar alınarak dernek kurma çalışmaları 2018 de başladı. Sektörün büyümesi nedeni ile turların daha düzenli bir şekile sokulması gerekli idi. Yaklaşık 30 tekne sahibi bir araya gelerek bu konudaki çalışmalara başladılar. 1 Ocak 2019 itibari ile dernek çalışmaları başlamış oldu. Merkez olarak Sarıyer Zekeriyaköy'de hizmet verilmektedir. 

İstanbul tekne düğünleri - Gelin Damat
Teknede Düğün Ayrıcalıktır

İstanbul boğaz içinde Teknede düğün organizasyonu yapmak bir ayrıcalıktır. Düğün misafirleri boğaz turu eşliğinde yemeklerini yerken aynı zamanda muhteşem manzarayada tanıklık ederler. Kimileri selfi çeker, kimileri video ve sosyal medyada paylaşmak hoşlarına gider.

Boğaz tekne turu yemekli geziler
2020 Tekne turu sezonu açıldı

Virüs tatili sonrası yemekli tekne turu ve tekne kiralama hizmetlerimize yeniden başladık. Tekne ve yatlar daha düşük kapasite ile hizmet verecektir. Yeni gelişmelere göre bir süre bu şekilde turlar devam edecektir. İlerleyen zamanlarda tekrar eski kapasitelere dönüş sağlanacaktır.

Naci Salihoğlu
Genel Başkan Naci SALİHOĞLU

Basına verdiği demeçte Boğaz turu nun önemine değindi. 37 yılı aşkın süredir Boğaz turu sektöründe önemli organizasyonlara imza attığını belirterek, bu görevin öenemini vurguladı. Kamu oyu araştırmalarına göre son yıllarda tekne organizasyonlarının arttığını belirten başkan bu işin üstesinden en güzel şekilde geldiklerini duyurdu. Tekne organizasyonlarının insanlara cazip geldiğini belirtti.

Google teşekkür çiçeği
Google teşekkür çiçeği

Şan müzik turun  başarılı çalışmalarından dolayı Google çiçek gönderme lütfünda bulunmuştur. Google Türkiye çalışanlarına bizlerde şükranlarımızı sunarız.

Dünyanın en büyük arama motoruna bu nazik davranışlarından dolayı içtenlikle teşekkür ederiz.

Ayni zamanda Google İrlanda çalışanlarından bir gurup İstanbul boğaz tekne turumuza katılarak bizleri onurlandırmıştır.

facebook sayfası
Facebook sayfamız dikkat çekiyor

Şan Müzik tur boğaz turu organizasyonları sayfası sosyal medya odağı haline geldi.

Son yıllarda başarılı çalışmalar sergileyen şirket 4 bini aşkın sayfa beğenme ve takipçi alarak farkındalık yaratmıştır.

Tekne organizasyonlarına ilgi her geçen gün artmaktadır. Türizm sektörünün dünyaya açılan penceresi konumundayız.

Web sayfamızı ve sosyal medya sayfalarımızı ziyaret eden herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Bizi izlemeye devam ediniz. Sevgi ve saygılarımız sizlerin olsun.

Blogger
Şan müzik tur blogger sayfası yayına girdi

Şan müzik tur blogger sayfası açıldı.

Hakkımızdaki yazı ve yorumları güncel olarak buradan takip edebilirsiniz.

İstanbul boğaz tekne turu organizasyonları - Tekne ve yat kiralama hizmetleri

147 Tekneli filomuz İstanbul boğaz tekne turu organizasyonları ve tekne kiralama hizmetlerinde yerli ve yabancı dünya konuklarına hizmet sunmata devam ediyor. En güzel anıları bizimle yaşayabilirsiniz. Bizi izlemeye devam ediniz. 

Şan müzik tur - Turizm fuarında
Şan Müzik Tur Emitt Turizm Fuarında

Şan Müzik Tur EMITT Turizm fuarına katılarak müşteri diyaloglarını geliştirmiştir. Fuarda her yıl olduğu gibi bir çok yerli ve yabancı firmalar stand açarak tanıtım yaptılar. Turna Tur firma sahibi Mutahsın Yıldırım ve Naci Salihoğlu turizmin geleceği konusunda araştırmalar yaptı.

Cumhur başkanı - İngiltere Kraliçesi - Boğaz turu
İngiltere kraliçesi boğaz turu

İngiltere kraliçesi Türkiye ziyaretinde çok şık bir organizasyonda özel servis ve sunum eşliğinde Boğaz turu yaptı. Göz kamaştıran boğaz güzelliklerini yakından gözlemleyen kraliçe hayranlığını gizleyemedi. Gezi esnasında kendisine sayın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül eşlik ettiler.

İstanbul'da kiralık lüks yat
İstanbul'da Yat Kiralama

Son yıllarda İstanbul ve yakın çevresinde yat kiralama bir haylı yaygın hale geldi. Yerli ve yabancıların ilgisini çeken yatla boğaz gezileri bir çok insanın tercihi oldu. Şan Müzik Tur olarak bizlerde bu hizmeti eksiksiz olarak sürdürmekteyiz.

Naci Salihoğlu - Okul Komutanları
Komutanların Tekne Turu

İstanbul boğazından dönemin komutanları geçti. Aynı anda komutanlara askeri öğrencilerde eşlik etti. Çevreden geziyi izleyen halk büyük bir çoşku ile bayrak salladı ve alkış tuttu. Duygulu anların yaşandığı tekne gezisinde her şey güzeldi. sevgi ve barış dolu günlerde birlikte olmak dileklerimiz ile askerler ile vedalaştık.

Kiralık tekneler - İstanbul
Kiralık Tekneler

Dünyanın Kültür kenti İstanbul'u denizden seyrederek, Kiralık teknelerimizde Düğün, Davet, Şirket yemeği, Doğum günü, Mezuniyet kutlaması ve boğaz turu gibi etkinliklerinizi yapabilirsiniz. Bir başkadır denizden İstanbul sologanımız ile yerli ve yabancı misafirlerimize hatıralarında kalacak özel anlar yaşatıyoruz.

İstanbul Boğaz manzarası
Boğaz Turları

Boğaz turları, İstanbul'a yolu düşen yerli ve yabancı herkesin yapması gereken aktivitelerin en başında gelir. Aynı zamanda insanların çok ilgisini çeker. Çok eski tarihlere dayanan sektör zamanla gelişerek bugünkü duruma gelmiştir. Daha önce kara mekanlarında yapılan aktivite ve organizasyonlar şimdilerde boğaz turları kapsamında yapılmaktadır.

Sanatçıların tekne turu
Sanatçıların ziyareti

Değerli sanatçılarımız Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun merkez ofisimizi ziyaret ettiler. Boğaz turları hakkında bilgi alan sanatçılar bizlere başarı dileklerini sundular. Akşam yemeği ile devam eden ziyaret güzel şarkılar ile son buldu. Bizler bu nazik davranışlarından dolayı Cengiz bey ve arkadaşlarına sonsuz şükranlarımızı sunarız.

Teknede düğün - İstanbul
Teknede Düğün

İstanbul'da teknede düğün organizasyonu Şan Müzik Tur ayrıcalığı ile bir başka olur. Kurumsal olarak hizmet veren firma profesyonel eliple sıradışı organizasyonlar yapiyor. Düğün teknesi özel olarak hazırlanarak davetlilere hizmet veriyor. Deneyımli ahçılar tarafından istenilen menü hazırlıkları titizlik içinde yürütülüyor. Organizasyon titizliği şirketin en önemli prensibidir. Sonuç olarak teknede düğün hizmetini profesyonelce sürdürmekteyiz. Devamı

Tekne turu - Şota
Şota boğaz gezisi

Futbol hocası Şota sezon itibari ile Türkiye ziyaretlerinde Eşi ve yakın arkadaşları ile bir kaç kez yat gezisi yapar. Bu vesile ile değerli dostumuza teşekkür ediyoruz. Ayni zamanda büyük parti organizasyonları için Davet teknelerimizide önermiştir. Geniş kapsamlı organizasyonlar gerçekleştirdik

Teknede yılbaşı kutlayan gençler
Teknede yılbaşı 2020

2020 Teknede yılbaşı programları kapsamında, Yemekli, müzikli, eğlenceli ve oryantal şov eşliğinde, Aile ortamında Teknede yılbaşı kutlaması organizasyonumuz vardır. Sizler ve konuklarınızın son derece şık ve nezih bir ortamda yeni yıla merhaba diyeceğiniz yılbaşı balosu için rezervasyonlarımız devam ediyor. şimdiden yeni yılınızı içten dileklerimiz ile kutlar, Sağlıklı yarınlar temenni ederiz.

Yılbaşı programları ile ilgili detayla için Teknede yılbaşı sayfasını ziyaret ediniz.

Yatta evlenme teklifi
Yatta evlilik teklifi

Boğaz turu eşliğinde, iki kıta arasında şampanyalar patlarken ve köprü üzerinde büyük bir yazı ile Teknede veya yatta evlenme teklifi organizasyonları. Evlilik teklifleri alternatifleri, paket programları ve fiyatlarımızı yakından inceleyiniz. Boğazda evlilik teklifi, lazerli evlenme teklifi ayrıcalıklarımız vardır.

Evlilik teklifi özel programlar için Yatta evlenme teklifi sayfasını ziyater edniz.

Teknede yılbaşı programları
2023 Teknede yılbaşı programları

2023 Teknede yılbaşı programlarımız.

şan Tur tekneleri ile Yılbaşı gecesi 3 tekne ile İstanbul da yeni yıl partisi. Yemekli ve gösteriler eşliğinde yeni yıla merhaba partisi organizasyonları.

Programların rezervasyonları başiamıştır. Deneyımli personel ve seçkin kadromuz ile sizleri güler yüzle ağırlarız ve uğurlarız.

Boğaz içi güzelliklerini denizden yaşamanın en kolay yolu.

Mutlu ve Şanslı seneler dileklerimizle

WHATSAPP